Pearlsmile – Kosmetisk tandblegning

Pearlsmile girl

Vi er glade for at præsentere vores seneste tilføjelse til Wellnessudstyr.dk – det originale og innovative kosmetiske tandblegningsmærke Pearlsmile. Drømmer du også om et strålende hvidt smil uden smerte eller bivirkninger? Så er Pearlsmile tandblegning det, du har ventet på!

Hvad er Pearlsmile tandblegning?
Moderne teknologi har gjort Pearlsmile kosmetisk tandblegning til en overkommelig luksus for alle! I modsætning til traditionelle metoder er Pearlsmile’s tandblegning baseret på brugen af en tyktflydende gel, der indeholder antiviralestoffer. Som aktiveres af LED-lys, fra en af de karftige Pearlight lamper. Dette giver en skånsom tandblegning uden smerte og bivirkninger, en behandling som har fået mange tilhængere verden over.

Synlige resultater på bare 15 minutter
PearlSmile kosmetisk tandblegning er hurtig og nem at anvende. Behandlingens varighed varierer fra 15 til 45 minutter, afhængigt af behandling og det ønskede resultat. En PearlSmile tandblegning er uden risiko for tænder, tandkød, emalje, kroner m.m. Ligesom den er fuldstændig smertefri, og kan gentages så ofte du vil.

Wellnessudstyr tilbyder kosmetisk tandblegning med PearlSmile på to linjer: Den første linje er salg af produkter til hjemmebehandling. Den anden linje, tilbydes skønhedsaloner m.fl. Her kan du indgå en erhvervspartner aftale. Efter grundig oplæring kan du selv tilbyde kosmetisk tandblegning og hvide smil til dine kunder.

For et højt kvalitets niveau er produkterne udviklet og produceret i Tyskland, med løbende kvalitets kontrol og tryghed for at de strenge EU standarder overholdes.

Mød Wellnessudstyr på Beauty Messe Vest i Fredericia søndag d.24. september. Her kan du få udført en introduktions behandling, så kan du opleve tandblegningsresultatet på dine egne tænder. På messen kan du også få en uforpligtigende snak om, mulighederne for at blive PearlSmile partner.

Gør dig klar til at eje et strålende og selvsikkert smil! Lad os hjælpe dig med at bringe smilene frem hos folk omkring dig!