Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål..

Ja, du har mulighed for at betale med EAN faktura.

Først skal du være oprettet som Erhvervskunde. Du kan oprette dig her:

Som erhvervskunde kan du vælge betaling med EAN faktura, når du kommer frem til kassen.

Repræsenterer du en offentlig institution, kan du betale med EAN faktura. Når du har gennemført din bestilling og kommer frem til kassen, har du her mulighed for at vælge EAN faktura betaling, ved at indtaste dine EAN oplysninger.

Ja, du har mulighed for at få en leasingaftale.

Når du køber nyt klinikudstyr, hjælper vi dig gerne med at opnå en leje – leasingaftale på fordelagtige vilkår. Vi samarbejder med Grenke leasing.

Læs mere her:

Først skal du være oprettet som Erhvervskunde. Du kan oprette dig her:

Ja, har du fortrudt dit køb, har du har mulighed for at returnere varen.

Du har mulighed for selv at returnere varen på vores adresse Platanvej 9 7400 Herning. Dette er naturligvis gratis, du bedes dog lave en tidsaftale med os først, det kan du gøre på tlf. nr. 70707580. Opret din returnering her på dette link.

Du har også mulighed for at returnere dit fortrudte køb med GLS pakkeservice. Pakken skal indleveres i en GLS pakkeshop. Pakken må maksimalt måle: Længde 200 cm. Omkreds 300 cm. Vægt 20 kg. Bemærk denne løsning er forbundet med et gebyr. Du kan nemt oprette din returforsendelse ved at benytte dette link.

OBS. Du behøver ikke at have en printer til rådighed, når du bruger vores returservice, medbring blot forsendelses koden/QR koden til pakkeshoppen som sørger for at udskrive pakkelabel.

Når du benytter ovenstående link til vores returaftale, har vores kundeservice nemt ved hurtigt at behandle og godkende din returnering. Efter godkendelse vil du normalt modtage dine penge retur på det opgivne kort nr. indenfor 2 til 3 bankdage. 

Vi leverer til hele danmark, Færøerne og Grønland.

Normalt 1-3 hverdage.

Ja, mobilepay er nu muligt med alle korttyper.

Ja du har mulighed for at besøge vores Showroom, vi er her normalt indenfor vores åbningstider som er: Man-tor 08.30-16.00 – Fredag 08.30.-15.00. Vi kan dog være på kundebesøg, så vi anbefaler at du ringer til os i forvejen og aftaler tid, du kan træffe os på tlf. 70707580. Vi glæder os til at møde dig.

Ja, du kan afhente på vort lager i Herning (Da vi ikke altid er tilstede, ring til os på 70707580 for at aftale afhentningstidspunkt)

Ja, vi sender automatisk en faktura med din bestilling.

kontakt os

Private:
Her har du mulighed for at kontakte Wellnessudstyr.

Virksomheder:
Som virksomhed har du mulighed for at indhente tilbud.

Med venlig hilsen

Wellnessudstyr, Platanvej 9, 7400 Herning

info@wellnessudstyr.dk +45 70 70 75 80
Åbningstider: Man-tor 08.30-16.00 – Fredag 08.30-15.00

kontakt formular