Velkommen til WELLNESSUDSTYR

 

Vi er en seriøs dansk distributør af unikt wellnessudstyr til klinikker, massører og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sælger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside www.wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

Vort hovedlager og showroom er i Danmark, men vi har tillige også lager i Norge og Spanien. Dette sikrer vore kunder kvalitetsprodukter leveret til modtageradressen hurtigt og nemt. Vi benytter os af distributionsfirmaerne GLS når du har bestilt mindre leverancer. Har du bestilt varer som bliver leveret direkte til dig, bliver de oftest leveret med TNT. Ved større palle leverancer bruger vi DSV – Blue Water – Dachser og Danske fragtmænd.

Via vort store leverandør netværk har vi adgang til nogle af markedets bedste produkter, flere af dem har vi eneforhandling på. Samtidig køber vi varer i betydelige mængder, dette er med til at sikre vore kunder de mest konkurrencedygtige priser og betingelser. Vi er en seriøs leverandør der ikke sælger og- eller anbefaler varer, vi ikke selv kan stå inde for. Vi arbejder til stadighed på, at blive opfattet som troværdige, løsnings,- og kundeorienterede.

Vi følger nøje udviklingen indenfor wellnessområdet  og tilstræber os altid på, at have de nyeste trends og produkter i vort omfattende sortiment. Skulle der alligevel være produkter vi ikke har, hører vi meget gerne fra jer  – vores holdning er, at sammen skaber man det bedste samarbejde.

 

WELLNESSUDSTYR ApS er en del af  Handelshuset Andersen ApS.

Velkommen til –  vi glæder os til at betjene jer.

Sten L. Andersen

Indehaver