VENEN ENGEL 12 PREMIUM – PROGRAMMER

 

Program A

Luftkamrene i program A pustes op efter hinanden og tømmes direkte for luft, hvilket tillader en PUNKT massage fra fødderne til lårene.

Program A
Program B

Program B

Massageeffekten i program B er mere todimensionel, da alle luftkamre pustes op fra fødderne og op efter hinanden og forbliver oppustet under en hele massagesession. Benet er således helt indelukket “vredet” som at presse en svamp

 

Program C

Program C er en udvidelse af program A. Luftkamrene pustes op og tømmes parvis efter hinanden. Massageeffekten er således stadig selektiv, men kan dække større områder på benene.

Program C
Program d

Program D

Dette massageprogram minder om program B med en lille tilføjelse: Den todimensionelle massage, der skabes af alle oppustede luftkamre, er nu suppleret med en yderligere lempelse af lufttrykket i alle kamre. Dette skaber et tryk mod, tryk væk, tryk mod, tryk væk massage.

Program E

Program E er en udvidelse af program C. I starten pustes de tre nederste luftkamre op efter hinanden. I løbet af massagen er der altid tre samtidigt oppustede luftkamre, som selektivt men meget omfattende dækker benene fra bund til top.

 

Program E
Program F

Program F

 
Kombinationen af program B med C i ét massagepas: Luftkamrene fyldes igen med luft parvis, masserer benene fra foden til låret (benmanchetten) i en todimensionel, men punktlig måde. I næste sekvens pustes alle luftkamre op individuelt og efter hinanden, startende ved foden, for at intensivere massageeffekten.

Program G

Luftkamrene pustes op efter hinanden, som i program A, og tillader en punktmassage fra fødderne til lårene (ben manchet). Derefter pustes og tømmes luftkamrene parvis efter hinanden. Massageeffekten er således stadig selektiv, men kan dække større områder på benene. Derefter pustes alle luftkamre op et efter et fra fødderne og forbliver der i hele masagesession.
Program G
Program H

Program H

I starten pustes de tre nederste luftkamre op efter hinanden. I løbet af massagen er der altid tre samtidigt oppustede luftkamre, som selektivt men meget omfattende dækker benene fra bunden til toppen. Massageeffekten er mere omfattende, da alle luftkamre pustes op efter hinanden fra fødderne og forbliver sådan under en hel massagesession. Luftkamrene pustes derefter op efter hinanden og tømmes igen direkte, hvilket tillader en punktlig massage fra fødderne til lårene (ben manchetten).
Venen babka
Engel