Om Serola

Serola Biomechanics, Inc. er resultatet af forskning udført af Dr. Rick Serola, en kiropraktor. I 1988, efter at have bemærket, at muskelstyrken steg i hele kroppen efter sacroiliac stabilisering, begyndte han at forske i den underliggende biomekanik. Som et resultat fandt han behovet for produkter, der ikke var på markedet, så han udviklede dem selv. Nu bliver Serola Sacroiliac Belt brugt til at give smertelindring og hjælpe med at forhindre skader på tusindvis af nye mennesker hver dag over hele verden.

DR. Serola

Mission statement

____________

Serola Biomechanics forpligter sig til at levere førsteklasses ortopædiske produkter, der effektivt lindrer og forebygger smerter. Vores patentbeskyttede sundhedsløsninger strækker sig fra kropens kerne til ekstremiteterne, forbedrer muskelfunktionen og øger livskvaliteten. Med 30 års banebrydende forskning som fundament forbliver vi dedikerede til at uddanne både sundhedspersonale og offentligheden om bevægeapparatet. Samtidig udvikler vi nye behandlingsmetoder, der betydeligt reducerer omkostninger og de skadelige virkninger af fejlrettet pleje. Serola Biomechanics er din pålidelige partner i smertefri bevægelse og optimal sundhed.

Historien om Serola Biomechanics

Dr. Rick Serola, en kiropraktor fra Hawaii, er en mand, der sjældent er tilfreds med status quo. Da han  stadig var i tyverne blev han vært skadet i sport.
Dr. Rick Serola lærte om den menneskelige krops skrøbelighed, på den hårde måde. Han arbejdede hårdt på at komme sig over sine skader og søgte hjælp fra traditionel medicin, osteopati og endelig kiropraktik, hvis behandlingsmetoder reducerede hans smerter væsentligt. Men tre år senere havde han stadig problemer med at køre en bil og kunne ikke gå mere end et par gader uden at hvile.

Dr. Serolas rejse ind i verdenen af kiropraktisk medicin blev udløst af en kombination af frustration og en dyb nysgerrighed omkring den menneskelige krop. Han erindrer, hvordan han, dengang han selv led, ikke kunne finde nogen, der kunne hjælpe ham. Hans oprindelige mål var personligt – at komme sig helt – men snart opdagede han, at hans ønske om at forstå kroppen bedre drev ham til at hjælpe andre med at befri sig fra smerte.

Efter sin uddannelse fra Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa, med udmærkelsen summa cum laude, begyndte Dr. Serola sin karriere som kiropraktor. Han var en del af Chiropractic Honor Society og arbejdede på flere kiropraktiske klinikker på fastlandet, før han i 1988 etablerede sin egen praksis på Hawaii.

Dr. Serola

I 1988 gjorde Dr. Serola en bemærkelsesværdig opdagelse. Han bemærkede, at patienternes styrke steg efter sacroiliac stabilisering. Gennem mange års forskning udviklede han en teori baseret på biomekanik og den kinematiske kæde. Teorien bygger på de proprioceptive reaktioner, der opstår under fleksion og ekstension i den kranio-sakrale mekanisme, som er kroppens medfødte system. Han identificerede også, hvordan posturale forvrængninger ofte ledsages af specifikke muskelubalancer og smerter i ryggen, hoften og benene. Dr. Serola fandt, at mange af disse problemer kunne tilskrives ustabilitet i det sacroiliacale led, som er kroppens fundamentale struktur. Et mønster begyndte at tage form, herunder SI-ustabilitet, øget lumbosakral vinkel og en udrettet A/P spinalkurve.

Serola bælte

Dr. Serola udviklede unikke ortopædiske hjælpemidler til behandling, og i 1989 grundlagde han Serola Biomechanics med det formål at introducere disse produkter på markedet. Efter flere års dedikeret forskning konkluderede han, at et veludført bælte kunne spille en afgørende rolle i stabiliseringen af det sacroiliacale led og hjælpe med at styrke musklerne, reducere spændinger og mindske smerter. Han undersøgte utallige eksisterende bælter, men ingen levede op til hans opdagelse, så han besluttede at udvikle sit eget bælte baseret på hans unikke indsigt.

I dag anvendes Serola Sacroiliac-bæltet verden over til at lindre smerte og forebygge skader hos tusindvis af mennesker hver måned. Serola Biomechanics begyndte sin rejse med Thoratrac og fortsatte med at skabe Sacrotrac, Serola Sacroiliac Belt, oppustelige bækkenblokke og Serola Gel Arc Albuebøjle. Dr. Serola har med succes opnået anerkendelse som opfinderen bag Thoratrac og Sacrotrac og er blevet optaget i “Who’s Who of American Inventors”.

Vil du læse mere Dr. Serola og hvordan Serola bæltet hjælper tusinder af mennesker hverdag. Kan du læse mere på Serolas egen hjemmeside her: