Forside

Firmaprofil


Velkommen til WELLNESSUDSTYR

 

Vi er en seriøs dansk distributør af unikt wellnessudstyr til klinikker, massører og andre behandlere i Danmark, Sverige og Norge. Vi sælger vore produkter, både direkte,- og eller via vores hjemmeside www.wellnessudstyr.dk, dette for at sikre vore kunder nem og hurtig adgang til vort omfattende sortiment.

Vort hovedlager og showroom er i Danmark, men vi har tillige også lager i Norge og Spanien. Dette sikrer vore kunder kvalitetsprodukter leveret til modtageradressen hurtigt og nemt. Vi benytter os af distributionsfirmaerne Bring - DSV og UPS.

Via vort store leverandør netværk har vi adgang til nogle af markedets bedste produkter, flere af dem har vi eneforhandling på. Samtidig køber vi varer i betydelige mængder, dette er med til at sikre vore kunder de mest konkurrendedygtige priser og betingelser. Vi er en seriøs leverandør der ikke sælger og- eller anbefaler varer, vi ikke selv kan stå inde for. Vi arbejder til stadighed på, at blive opfattet som troværdige, løsnings,- og kundeorienterede.

Vi følger nøje udviklingen indenfor wellnessområdet  og tilstræber os altid på, at have de nyeste trends og produkter i vort omfattende sortiment.Skulle der alligevel være produkter vi ikke har, hører vi meget gerne fra jer  – vores holdning er, at sammen skaber man det bedste samarbejde.

 

WELLNESSUDSTYR ApS er en del af  Handelshuset Andersen ApS. 

Velkommen til -  vi glæder os til at betjene jer.

Sten L. Andersen

Indehaver

Kunde login

Opret konto

Du kan læse vores betingelser her

Tilmeld Nyhedsbrev

Du kan læse vores betingelser her

Copyright © 2015. Wellnessudstyr ApS  |  Platanvej 9  |  7400 Herning  |  CVR nr: 35640010  |  Tlf: 70707580  |  Mail: [email protected]

Alle priser er ekskl. Moms.